Beste vrienden van de Looyerij,

Uw gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers is en blijft ook in de toekomst de eerste prioriteit voor ons. Daarom dat wij de voorbije maanden ons uiterste best hebben gedaan om u in de meest veilige omstandigheden te kunnen ontvangen. Wij vonden het fijn dat jullie de extra inspanningen van ons team zo hebben gewaardeerd.

Zoals jullie via de media vernomen hebben, is door de overheid beslist om de horeca in heel België te sluiten vanaf maandag 19 oktober en dit gedurende 4 weken – ondertussen jammer genoeg al verlengd tot en met 30 april 2021.
Met spijt in het hart zullen we u voorlopig dus niet kunnen ontvangen voor een lekkere maaltijd of een gezellig drankje. We hopen dat de dramatische besmettingscijfers snel onder controle komen. En we verwelkomen jullie graag opnieuw zodra de overheid het toestaat dat de restaurants de deuren terug mogen opendoen.

In tussentijd blijven we bereikbaar: op de vaste lijn (053 41 45 21), via mail (info@delooyerij.be) of via sociale media.

Hou het intussen vooral veilig en blijf gezond, tot binnenkort! #WeMissenJullie

Kim en Andries

Jo, Rita, Gian, Manu, Tim en Geert


EXTRA CORONA MAATREGELEN:

Mogen wij uw medewerking vragen voor enkele zaken:

– Graag mondmasker of andere bescherming dragen bij elke verplaatsing binnen de zaak (aankomst, vertrek, toiletbezoek, …). Dit voor de veiligheid van de etende klanten rondom u. Eens aan de tafel hoeft u uiteraard uw masker niet meer te dragen!
– Bij het binnenkomen vragen wij om uw handen te ontsmetten met de voorziene desinfectiegel.
– Bent u ziek en vertoont u symptomen zoals koorts, hoesten, niezen, blijf dan gewoon gezellig thuis.
– Graag bij het binnenkomen wachten op een seintje van een medewerker die u veilig naar uw gereserveerde plekje zal begeleiden.
– Gelieve zoveel mogelijk via online reservatie of telefoon te reserveren om traceerbaarheid mogelijk te maken. Indien u telefonisch reserveert, geef dan spontaan uw naam en telefoonnummer door. Reserveren is trouwens sterk aan te raden!
– Graag één rekening per tafel, dit om zoveel mogelijk verplaatsingen te beperken.

Bedankt om hier rekening mee te houden, wij begrijpen dat dit niet voor iedereen evident is en hopen ook om zo snel mogelijk terug normaal te kunnen werken.