Beste vrienden

Ondertussen zijn we al weer aan onze zevende sluitingsweek bezig en we hebben er jammer genoeg nog heel wat te gaan. Hopelijk gaat alles goed met u en uw familie, we hopen u zo snel mogelijk terug te zien.

In tussentijd blijft in de Looyerij de kerstversiering onaangeroerd maar de ‘Christmas spirit’ is toch aanwezig: zo zullen we 100 Aalstenaars die in armoede leven toch nog een fijne kerstavond bezorgen door hen te voorzien van een gratis Looyerij-afhaalbox met daarin een voorgerecht (groentensoep met broodcroutons), hoofdgerecht (hertekalfragout met puree en groentjes), dessert (stuk profiteroletaart) en een drankje. Aalsterse armoede-organisatie vzw Arminaa gaat instaan voor de eerlijke verdeling.

De Looyerij sponsort dus de eerste 100 boxen, maar daar hoeft het niet bij te stoppen:

Indien u (of uw bedrijf) interesse heeft om ook uw hart te openen en ook één of meerdere kerstmenu’s wil sponsoren kan dat door op onderstaande knop te klikken. Hoe meer boxen we kunnen bezorgen, hoe beter! U sponsort een volledig menu voor amper 9 euro. Vanaf 5 kerstmenu’s ontvangt u ook een fiscaal attest en kan u ervoor opteren om uw logo te laten opnemen in de communicatie van deze actie.

Alvast bedankt voor uw steun.

In naam van het volledige team van de Looyerij wensen we u en uw familie alvast fijne feestdagen toe!

Warme groeten

Kim, Vanessa en Andries

Jo, Rita, Gian, Tim, Manu en Geert

Deze actie is afgelopen.