Als je ver wilt gaan, ga dan samen. – Afrikaans gezegde
DE LOOYERIJ Est. 2016
WAAR IEDEREEN THUIS IS
MANAGEMENT
Kim Scheerlinck-Van Rossen
Andries Deraedt
Vanessa Hoebeeck, accounting
Jo Guillemyn, chef-kok
Elliot De Ridder, zaalverantwoordelijke
KEUKENTEAM
Manu De Smet, sous-chef
Jonathan Sollier, sous-chef
Rita Depauw, commis
ZAALTEAM
Geert Hoebeeck
Matteo De Ridder
Matts Van Hoeck
en onze talrijke fantastische fleximedewerkers en jobstudenten
De Man Achter Het Vuur
Jo guillemyn
Jo Guillemyn is al sinds de start van de Looyerij in 2016 de certitude in de keuken. De oud-leerling van Ter Groene Poorte deed onder meer stage bij Kelderman, La Tourbière en Hof Ter Eycken.
Werkervaring deed hij op in De Ganck, De Mooie Molen, Milos en Het Gerstenhof alvorens hij in 2016 de gastronomische leiding van de Looyerij in handen nam.
Werd in 2018 bekroond als Maître-Rôtisseur in de Chaîne des Rôtisseurs.